Uploaded image for project: 'OpenAM Agents'
  1. OpenAM Agents
  2. AMAGENTS-1781

WPA4 for IIS post data preservation + cdsso to redirect page returns 404 error

    XMLWordPrintable

    Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • 4.1.0
    • 4.2.0.0, 4.1.0-39
    • Web Agents
    • IIS

      Description

      Bug description

      This was masked by AMAGENTS-1759 - the reproduction is the same but you need to hit a page which redirects to another page.
      An example would be to post to the frqa header.aspx or set-cookie.aspx

      How to reproduce the issue

      Details steps outlining how to recreate the issue (remove this text)

      1. set up cdsso
      2. set up pdp
      3. hit neu
      4. from that post from a form to a self-submitting page or page which contains redirect(page)
      Expected behaviour
      correct resource is seen
      
      Current behaviour
      404 seen on redirect target page eg index.html
      

      Work around

      refresh and page is shown

      Code analysis

      OPTIONAL - If you already investigated the code, please share your finding here (remove this text)

      org.forgerock.$className.java
      ...
      

        Attachments

          Activity

            People

            mareks Mareks Malnacs
            mareks Mareks Malnacs
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: