Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-10165

User self service does not respond on locale parameter in http request.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 13.0.0
    • Fix Version/s: 13.5.1, 14.0.0
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Sprint:
      AM Sustaining Sprint 32, AM Sustaining Sprint 33, AM Sustaining Sprint 34
    • Story Points:
      3
    • Support Ticket IDs:

      Description

      XUI responds to the locale parameter and the locale parameter overrides the browser settings in all the UI interfaces expect one (this) endpoint.

      --------------------------------------------

      Steps to reproduce

      • Add new Locale to /path/to/tomcat/webapps/openam/XUI/locales/
      • Add Email service, User self service and enable forgotten password.
      • Add new Outgoing email subject and email body with new locale.
      • Access login page and select forgotten password.
      • Submit email address.

      Expected response

      Email is returned displaying the requested locale attributes configured within the User self service.

      Actual response

      Email is returned displaying the default locale attributes.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                jonthomas Jonathan Thomas
                Reporter:
                jdewer James Dewer
                QA Assignee:
                Filip Kubáň [X] (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: