Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-10525

Some endpoints returning 500 with no error message or response body

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 13.0.0, 13.5.0, 13.5.1, 13.5.2, 14.0.0, 14.1.0, 14.1.1, 14.5.0
    • Fix Version/s: 13.5.2, 14.5.0, 14.1.2
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Sprint:
      AM Sustaining Sprint 42
    • Story Points:
      3
    • Needs backport:
      No
    • Support Ticket IDs:
    • Needs QA verification:
      No
    • Functional tests:
      Yes
    • Are the reproduction steps defined?:
      Yes and I used the same an in the description

      Description

      1. Goto Realms > Authentication > Modules > MSISDN and change the value in 'LDAP Start Search DN' 
      2. Click Save
      1. Goto Realms > Authentication > Modules > LDAP and change the value in 'DN to Start User Search'
      2. Click Save
      1. Goto Realms > Services > User and change the 'Administrator DN Starting View'
      2. Click Save

      Expected behaviour:
      A validation Error returned from the endpoint and displayedin the UI 

      Actual Behaviour:
      A 500 returned, but no error, which results in a blank error displayed in the UI.

       

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              markdr Mark de Reeper
              Reporter:
              kajetan.hemzaczek Kajetan Hemzaczek
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: