Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-11884

API Explorer 404 Not Found when behind proxy

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 14.0.0, 14.1.0, 14.1.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: XUI
    • Labels:
    • Target Version/s:
    • Needs backport:
      No
    • Needs QA verification:
      No
    • Functional tests:
      No
    • Are the reproduction steps defined?:
      Yes and I used the same an in the description

      Description

      Bug description

      Normal access to the OpenAM API Explorer does not work.

      https://idp.frdpcloud.com/openam/XUI/?realm=/#api/explorer/
      

      Message in the browser console ... 404 Error, Not Found :

      https://idp.frdpcloud.com/openam/json/api/
      

      The left-side tree view does not load. If you manually enter an explorer URL (https://idp.frdpcloud.com/openam/XUI/#api/explorer/applications), the data will load in the center panel but the left-side tree view is still empty


      If OpenAM API Explorer is accessed directly, bypassing the reverse proxy, it works ...

      http://demo.idp.local:18080/openam/XUI/#api/explorer/applications
      

      It appears that the API Explorer does not like to work when behind a reverse proxy

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                peter.major Peter Major [X] (Inactive)
                Reporter:
                sfehrman Scott Fehrman [X] (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: