Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-12234

Values for objects of type com.sun.xml.bind.util.ListImpl are not printed in debug logs

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 10.0.0, 10.0.1, 10.1.0-Xpress, 10.0.2, 11.0.0, 11.0.1, 11.0.2, 11.0.3, 12.0.0, 12.0.1, 12.0.2, 12.0.3, 12.0.4, 13.0.0, 13.5.0, 13.5.1, 14.0.0, 14.1.0, 14.1.1, 14.5.0, 14.5.1, 5.5.1
    • Fix Version/s: 6.0.0, 5.5.2
    • Component/s: SAML
    • Labels:
    • Target Version/s:
    • Sprint:
      AM Sustaining Sprint 48
    • Story Points:
      2
    • Needs backport:
      No
    • Support Ticket IDs:
    • Needs QA verification:
      No
    • Functional tests:
      No
    • Are the reproduction steps defined?:
      Yes and I used the same an in the description

      Description

      Bug description

      Federation debug log does not show values of configuration values. This is not very helpful for troubleshooting

      How to reproduce the issue

      1. try to troubleshoot SAML issues by looking at debug logs
      Expected behaviour
      configuration values should show up in the debug log
      
      Current behaviour
      libSAML2:12/11/2017 05:43:02:381 PM CET: Thread[[ACTIVE] ExecuteThread: '11' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)',2,Pooled Threads]
      getAttributeValueFromSSOConfig: values=com.sun.xml.bind.util.ListImpl@4c055f8d
      

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              sfraser Sam Fraser
              Reporter:
              bthalmayr Bernhard Thalmayr
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: