Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-13157

Custom Authentication Nodes not being exported correctly

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.0.0
    • Fix Version/s: 6.0.0.3, 6.5.0, 6.0.1
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Support Ticket IDs:

      Description

      Bug description

      When using amster to export-config the entire configuration, custom authentication node data is not exported.
      This means that on import, errors occur such as those in the attached screenshot.

      How to reproduce the issue

      1. Create and add a custom authentication node such as the ones on marketplace, e.g. Open Threat Intelligence node.
        1. Build jar
        2. Add to webapps/openam/WEB-INF/lib
        3. restart AM
      2. Create a tree using this node and ensure the tree works
      3. amster export-config --path /tmp/am-config
      4. look for config related to custom node
        1. grep -R /tmp/am-config Threat

      There is config about trees containing the node, but no config of the node itself.

      Expected behaviour

      Custom authentication node config should be exported.

      Current behaviour

      No Custom authentication node config is exported and so a subsequent import fails.

      Work around

      None

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                sean.oneill Sean ONeill [X] (Inactive)
                Reporter:
                FatBloke Andy Hall
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                10 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: