Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-16493

Device registration "on a mobile" fails to complete registration

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 6.5.2.3, 7.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Mobile Authenticators
    • Labels:
      None
    • Environment:
      ForgeRock Access Management 7.0.0-SNAPSHOT Build 4bd00704733226961781e9193ddaf1c0e02b32ff (2020-July-01 09:41)
    • Rank:
      1|i01isv:

      Description

      Bug description

      Concise statement summarising the error and context (remove this text)

      How to reproduce the issue

      Expected behaviour

      Device registration is possible on a device

      Current behaviour
      • No recovery codes are provided
      • Accessing the chain again the user is asked to register the device
      • Accessing the user's dashboard demonstrates that no device is registered

        Attachments

        1. IMG_0037.PNG
          IMG_0037.PNG
          1.07 MB
        2. IMG_0038.PNG
          IMG_0038.PNG
          1.05 MB
        3. IMG_0039.PNG
          IMG_0039.PNG
          276 kB
        4. IMG_0041.PNG
          IMG_0041.PNG
          310 kB
        5. Screen Shot 2020-07-14 at 11.54.09.png
          Screen Shot 2020-07-14 at 11.54.09.png
          253 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              AndrewVinall Andrew Vinall
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: