Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-16555

(audit) logging does not tell which policy allowed or denied a resource request

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • 13.0.0, 13.5.0, 13.5.1, 13.5.2, 14.0.0, 14.1.0, 14.1.1, 14.5.0, 14.5.1, 5.5.1, 14.1.1.1, 14.1.1.2, 14.1.1.3, 6.0.0, 6.0.0.1, 6.0.0.2, 6.0.0.3, 6.0.0.4, 14.1.1.4, 6.0.0.5, 14.1.1.5, 14.1.2.2, 6.5.0, 6.0.0.6, 6.5.0.1, 6.0.0.7, 14.1.2.3, 6.5.1, 6.5.0.2, 14.1.2.4, 6.5.2, 6.5.2.1, 6.5.2.2, 6.5.2.3, 14.1.1.8, 5.5.2, 14.1.2.5, 7.0.0, 14.1.2.11
    • 5.5.3, 6.0.1, 6.5.3, 7.1.0, 7.0.1
    • audit logging, policy
    • Rank:
      1|i01nlj:
    • AM Sustaining Sprint 78
    • 2
    • No
    • No
    • Yes and I used the same an in the description, Yes but I used my own steps. (If so, please add them in a new comment)
    • 0
    • Future
    • None

    Description

      Bug description

      It's not logged which policy denied/allowed a resource request.

      How to reproduce the issue

      1. Configure AM
      2. Configure some URL policies
      3. Perform REST based policy evaluation
      4. Inspect AM log files
      Expected behaviour
      There should be one log message which tells which policy allowed / denied the resource request.
      
      Current behaviour
      There is no log message which tells which policy allowed / denied the resource request.
      

      Attachments

        Activity

          People

            lawrence.yarham Lawrence Yarham
            bthalmayr Bernhard Thalmayr
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: