Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-17271

Typo for Realm in SAML/Federation debug

    XMLWordPrintable

    Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • 6.0.0.7, 7.0.0, 6.5.3
    • 6.5.4, 8.0.0, 7.0.2
    • debug logging, SAML
    • AM with message debug enabled.
    • AM Sustaining Sprint 83, AM Sustaining Sprint 84
    • 2
    • No
    • No

      Description

      Bug description

      Realm is misspelled in a debug print, as Relam

      How to reproduce the issue

      Enable Message debug and have SAML/Federation working. 

      There will be a print similar to

      SAML2Utils.getConfigAttributeMap: DefaultAttrMapper: relam=/customers, entity id=CustomerSP, role=SPRole

      Expected behaviour
      realm should be spelled correctly
      
      Current behaviour
      realm is mispelled leading to possible wrong troubleshooting to determine why. 

       

      Code analysis

      https://stash.forgerock.org/projects/OPENAM/repos/openam-public/browse/openam-federation/openam-federation-library/src/main/java/com/sun/identity/saml2/common/SAML2Utils.java#3527

      /openam-federation/openam-federation-library/src/main/java/com/sun/identity/saml2/common/SAML2Utils.java line 3527
      debug.message("SAML2Utils.getConfigAttributeMap: DefaultAttrMapper: relam="...
      

        Attachments

          Activity

            People

            ioannis.sotiropoulos Ioannis Sotiropoulos
            william.hepler William Hepler
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: