Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-7298

Custom response attributes are not visible in the policy editor UI and are erased when editing policies through the UI

    Details

    • Sprint:
      AM Sustaining Sprint 16, AM Sustaining Sprint 17, AM Sustaining Sprint 18, AM Sustaining Sprint 19
    • Support Ticket IDs:

      Description

      This issue can be reproduced with the ForgeRock sample policy evaluation plugin (https://github.com/ForgeRock/openam-policy-eval-sample).

      When implementing a custom response attribute type following the instructions provided with the sample plugin, the new response attribute type is not visible in the policy editor UI. Also, the policy editor configuration file (policyEditor/locales/en/translation.json) does not contain anything related to resource attribute types.

      The custom response attribute can be added to policies through the REST interface. Unfortunately, if the policies are subsequently edited using the policy editor UI, the custom response attribute is removed.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                peter.major Peter Major [X] (Inactive)
                Reporter:
                spetit Sylvain Petit
              • Votes:
                5 Vote for this issue
                Watchers:
                9 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 16h
                  16h
                  Remaining:
                  Time Spent - 7h Remaining Estimate - 2h
                  2h
                  Logged:
                  Time Spent - 7h Remaining Estimate - 2h Time Not Required
                  7h