Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-8169

OpenAM Policies not shown after importing service configuration xml via ssoadm

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Expired
    • Affects Version/s: 12.0.0, 13.0.0, 13.5.0, 13.5.1, 13.5.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: CLI, policy
    • Labels:
    • Sprint:
      AM Sustaining Sprint 29, AM Sustaining Sprint 30, AM Sustaining Sprint 31, AM Sustaining Sprint 32
    • Story Points:
      5
    • Support Ticket IDs:

      Description

      OpenAM policies of iPlanetWebAgentService not shown in Policy Editor (Console) after exporting OpenAM service configuration XML and then importing the service configuration XML (without any changes) via ssoadm command.

      Step to reproduce the problem:

      1. Run "ssoadm export-svc-cfg" command to export service configuration and policies into a config.xml file

      2. Run "ssoadm import-svc-cfg" command to import the config.xml file (without any changes)

      3. Login OpenAM Console as amadmin

      4. Go to Access Control > / (Top Level Realm) > Policies > iPlanetWebAgentService

      It says no records to view.

      5. Run "ssoadm list-policies" command. The polices can be listed.

      Don't know why the policies are not shown in Policy Editor after importing service configuration XML.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                waising.yuen@jpuzzle.com.hk Wai Sing Yuen [X] (Inactive)
              • Votes:
                3 Vote for this issue
                Watchers:
                8 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: