Uploaded image for project: 'OpenAM'
  1. OpenAM
  2. OPENAM-9363

Can not log in when reverse proxy in front of OpenAM

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Critical
    • Resolution: Not a defect
    • Affects Version/s: 13.5.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Tomcat 8 Java 8
      OpenAM 13.5.0 RC8, RC13 and RC14
      Windows/Mac
      Nginx, IG and haproxy in known good configurations
    • Support Ticket IDs:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Deploy OpenAM 13.5.0 release candidate
      2. Set up a reverse proxy for OpenAM, I am using haproxy on http://www.example.com:8000/am1350rc14
      3. Add site with URL of reverse proxy ^^^
      4. Restart tomcat
      5. Try to log in as demo on the site URL - fails, "invalid username/password"
      6. Try to log in as demo on the server URL - works

      Same behaviour with other proxies in known good configurations - also tried with RC13 and RC8, same behaviour.

      Tried exactly the same config with OpenAM 13.0.0, demo can log in as expected.

      Is this an issue with the new servers/sites "deployment" UI?

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                peter.major Peter Major [X] (Inactive)
                Reporter:
                simon.harding Simon Harding
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: