Uploaded image for project: 'OpenIDM'
  1. OpenIDM
  2. OPENIDM-3745

UI doesn't display msg related to failedPolicyRequirements when attempting to add new process

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: OpenIDM 3.2.0
    • Fix Version/s: OpenIDM 4.5.0
    • Component/s: Module - Web UI
    • Environment:
      OpenIDM version "3.2.0-SNAPSHOT" (revision: 508e7f9) jenkins-OpenIDM - postcommit-100 origin/master
    • Verified Version/s:
    • Story Points:
      2
    • Sprint:
      OpenIDM Sprint 45, OpenIDM Sprint 54, OpenIDM Sprint 57

      Description

      If openidm/policy/managed/user/*?_action=validateObject response is "result":false,"failedPolicyRequirements"..., there is no message in the UI informing the enduser. The input field border is highlighted red and contains an X.

      Steps:
      1. run workflow sample
      2. create on boarding process for username = bob
      3. try it again

      Expected Results:
      msg indicating username alread exists

      Actual Results:
      input field border is highlighted red and contains an X.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              javier.quiroz Javier Quiroz [X] (Inactive)
              Reporter:
              markg Mark Gibson
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: