Uploaded image for project: 'OpenIDM'
  1. OpenIDM
  2. OPENIDM-4957

OpenAM Auth Module, UI doesn't reflect change in Require OpenAM Authentication setting, after saving (refresh required)

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: OpenIDM 4.0.0, OpenIDM 4.5.0
    • Fix Version/s: OpenIDM 4.5.0
    • Component/s: Module - Web UI
    • Environment:
      OpenIDM version "4.0.0-RC1" (revision: 392ce8b) jenkins-OpenIDM - Release-9 origin/release/4.0.0

      Description

      After editing the OpenAM Session Authentication Module, setting Require OpenAM Authentication = true and saving, upon reopening the edit modal the UI still displays the value as false.

      Steps:
      1. navigate to System Preferences | Authentication and expand Authentication Module
      2. select OpenAM Session module and click +Add
      3. enter value in fields (leave Require OpenAM Authentication set to false), click Submit button, then click Save button on Authentication Settings page
      4. click pencil icon for OpenAM Session module just added
      5. change Require OpenAM Authentication to true, click Submit button, then Save button
      6. verify ui-configuration.json shows updated value
      7. click pencil icon for the OpenAM Session module again

      Expected Results:
      Require OpenAM Authentication set to true

      Actual Results:
      Require OpenAM Authentication set to false

      Note: refreshing the page causes the UI to display the correct value

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              huck.elliott huck.elliott
              Reporter:
              markg Mark Gibson
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: