Uploaded image for project: 'OpenIG'
  1. OpenIG
  2. OPENIG-1557

UI: Unable to deploy route when custom router is configured

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 5.0.0, 5.5.0, 5.5.1, 6.0.0, 6.1.0, 6.5.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: UI - Structured Editor
    • Environment:
      FF 50.0.2
      OpenIG 5.0.0-SNAPSHOT Build 13ce045bf0 (2016-December-14 11:37)

      Description

      When a custom config.json is used (from Gateway Guide 12.1 Configuring routers)

      {
        "handler": {
          "type": "Router",
          "baseURI": "http://app.example.com:8081",
          "capture": "all"
        },
        "heap": [
          {
            "name": "JwtSession",
            "type": "JwtSession"
          },
          {
            "name": "capture",
            "type": "CaptureDecorator",
            "config": {
              "captureEntity": true,
              "_captureContext": true
            }
          }
        ]
      }
      

      the deploy does not work on a given route:

      We can see that the UI tries to load:
      http://localhost:8082/openig/api/system/objects/_router/routes?_queryFilter=true&_fields=_id
      but it should be:
      http://localhost:8082/openig/api/system/objects/router-handler/routes?_queryFilter=true&_fields=_id

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                violette Violette Roche Montane
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: