[OPENAM-11355] Missing Service tab when trying to configure dashboard with Active Directory datastore Created: 02/Jul/17  Updated: 12/Oct/17  Resolved: 30/Aug/17

Status: Resolved
Project: OpenAM
Component/s: console
Affects Version/s: 12.0.4, 13.0.0, 13.5.0, 14.1.0
Fix Version/s: 13.5.2, 14.1.2, 6.5.0

Type: Bug Priority: Minor
Reporter: Sam Phua Assignee: Sachiko Wallace
Resolution: Fixed Votes: 0
Labels: AME, EDISON, Should-Fix
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified

Attachments: PNG File Screen Shot 2017-07-02 at 12.51.49 PM.png     PNG File Screen Shot 2017-07-02 at 12.54.19 PM.png    
Issue Links:
Duplicate
is duplicated by OPENAM-9437 When using Active Directory Datastore... Resolved
Target Version/s:
Sprint: AM Sustaining Sprint 40, AM Sustaining Sprint 41, AM Sustaining Sprint 42
Story Points: 2
Needs backport:
No
Support Ticket IDs:
Verified Version/s:
Needs QA verification:
Yes
Functional tests:
No
Are the reproduction steps defined?:
Yes and I used the same an in the description

 Description   

The following steps does not work

https://backstage.forgerock.com/docs/openam/13.5/admin-guide/chap-dashboard#dashboard-users

when you are using AD as your user data store.

The workaround is provided in the following forum https://forum.forgerock.com/topic/add-aplications-to-dashboard/

Modify “LDAPv3 Plug-in Supported Types and Operations” setting to include user=service.

 

 



 Comments   
Comment by Ľubomír Mlích [ 11/Sep/17 ]

Reproduced in OpenAM 13.5.1 Build 15db0458c8 (2017-July-21 10:54) - don't see service tab.

Verified fix in OpenAM 13.5.2-M5 Build 5266382344 (2017-September-01 14:43)  - can see service tab.

Comment by Ľubomír Mlích [ 12/Oct/17 ]

Verified in OpenAM 14.1.2-M1 Build ec49e2d3c5 (2017-October-03 13:59)

Generated at Fri Oct 23 11:52:39 UTC 2020 using Jira 7.13.12#713012-sha1:6e07c38070d5191bbf7353952ed38f111754533a.